zoeken  
    SCHOOLREGLEMENT 2018-2019 | INSCHRIJVEN OUD-LEERLINGENDAG ZATERDAG 20 OKTOBER 2018 |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

Eat & Beat - Sport & Eet


Op de menukaart: vol-au-vent, stoofvlees, pasta bolognaise  en pasta arrabbiata. De opbrengst van het eetweekend wordt gebruikt om enkele dringende noden een financieel duwtje in de rug te geven. De aankoop  van extra iPads, tafels-stoelen voor de feestzaal, uitbouw van een klasbib in de lagere school.#

Zaterdagavond 12 oktober EAT & BEAT

Gezellig tafelen en (voor wie wil) aansluitend GRATIS genieten van live optredens van leerkrachten en oud-leerlingen in de feestzaal – het oudercomité secundair zorgt voor de bar.

BravilorMondo Bluegrass Boys – 20 uur

"Our grass is blue!”. Deze Collegeband brengt een mix van traditionele Bluegrassnummers. Van Bill Monroe tot Alison Krauss, van Salty Dog Blues tot Wayfaring stranger, van gitaar tot mandoline… Zet die cowboyhoed op, trek dat houthakkershemd aan en geniet! De BravilorMondo Bluegrass Boys zijn: Geert Vandenhende (gitaar, banjo), Sander Vandenhende (Gitaar), Bart Geers (gitaar, mandoline) en Vik Noens (ukulele en gitaar).

Nicely Dressed – 22 uur

Deze  groep is in 2010 begonnen als een akoestisch zijproject en is sindsdien uitgegroeid tot een volwaardige band. Anna De Volder neemt de zang en keys op zich, Tim Vanderbeke op gitaar, Alexander Lippeveld op gitaar, Maarten Eggermont op drums en Anton De Boes op bas. Sinds de vorige EP (‘Nicely Dressed’), die positief onthaald werd door Rifraf en Radio 1, is de band geëvolueerd en zijn ze tot een eigenzinnige sound gekomen gebaseerd op verschillende groepen van de jaren ’60 tot nu, The Beatles, The Last Shadow Puppets, Anna Calvi, The Velvet Underground, The Doors, Danger Mouse… Dat leverde hen de 2deplaats en de publieksprijs op in de jongste editie van de Lawijtstrijd. Onlangs hebben ze nog voor een volle spiegeltent mogen spelen tijdens de Gentse Feesten.

Zondagmorgen-middag 13 oktober SPORT & EAT

Gezellig tafelen en (voor wie wil) vooraf GRATIS sportief aan de slag: wandelen of fietsen.

Wandelen -  9.45 uur

organisatie oudercomité lagere school

Op het programma staat de Oude Durmeroute in Sombeke. Dit is  een wandeling van ongeveer 6 km. Kind en buggyvriendelijk. Verzamelen op kerkplein Sombeke om 9.45 uur (tussen de Dommelstraat,  Sombeke Dries en de Smoorstraat). Om tien uur stipt vertrekken we en we vermoeden een kleine twee uren te zullen wandelen. Uiteraard volgt nog de traditionele prijsuitreiking, dus vermoedelijk zal iedereen in Sombeke kunnen vertrekken rond 12.30 uur. Onderweg zal er terug animatie en een gezonde snack voorzien worden voor alle deelnemers.

Fietsen – tussen 9.30 en 11 uur

Familiefietstocht – vertrek tussen 9.30 en 11 uur. De korte tocht is 30 km en vertrekt op de speelplaats van de school (ingang Van Britsomstraat)  Hier en daar zit er een wegeltje in, maar alles is heel goed te doen met de gewone fiets.

De lange tocht (mountainbike) – vertrek tussen 9.30 en 10 uur vanop de speelplaats van de school. Deze tocht bevat een extra lus van iets meer dan 15 km die vertrekt op het verste punt van de korte. Dat geeft dus 45 km. De extra lus is wel 80% ‘offroad’ (voor mountainbikers dus).

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 
Voor 4ECab,4SPWa,4HW en 4WB naar auteurslezing van Karen Dierickx in de stadsbib 1ste en 2de lesuur in kader van Lettergebroed
Zwemmen voor 1Sa en 2MWSc
Rapport 1 voor 3de graad
Bezoek kringloop- en wereldwinkel voor 2Lb

 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?