zoeken  
    SCHOOLREGLEMENT 2018-2019 | EXAMENROOSTERS DECEMBER 2018 | NIEUW: College Info 1 |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

Doe het goed!


Het leerkrachtenteam en de directie schrijft:

“Wij zijn al enkele weken geleden gestart; stilaan draait je ‘oude’ school op kruissnelheid. Na je langste vakantie ben je  nu ook gestart. We hopen dat de studiekeuzebegeleiding het voorbije jaar geholpen heeft om de juiste keuze te maken en om super-gemotiveerd aan de slag te gaan. Voor onze huidige zesdejaars en op de oudervergadering lichtte CLB-diensthoofd Raf Boelen de slaagcijfers van onze oud-leerlingen toe. Cijfers waar we fier op zijn.#

SUCCES

Bovendien slaagden negen van jullie in de ingangsproef voor (tand)arts. Een erg fraai resultaat.  Het College scoort daarmee  meer dan dubbel zo hoog als het Vlaams gemiddelde. Maar zeker niet alleen die oud-leerlingen zijn goed voorbereid! We maken ons sterk dat  jullie allemaal jullie hogere studies aanvatten, geruggesteund door een degelijke opleiding (‘kwaliteit voor de toekomst’:-)).

Beste oud-leerling, ga er van bij het begin tegenaan en gebruik de vele tips, kennis en vaardigheden die je onder andere bij ons op school leerde in je huidige studies. We wensen je een karrevracht succes en volharding!

JOL

We nodigen je tegelijk met deze wens ook reeds uit voor de jong-oud-leerlingendag. Noteer in je agenda alvast zaterdagavond 28 maart 2015.

Aarzel niet ons te contacteren als je denkt dat we je nog met iets kunnen helpen.

Een hartelijke groet van ons allen, stel het wel en ongetwijfeld tot ziens!”

Getekend, je oud-klassenleerkracht, je oud-directie.

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 

 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?