zoeken  
    BINNENBRENGEN HUURBOEKEN & LOCKERSLEUTEL | COLLEGE INFO nr. 4 | BESTELLEN SCHOOLBOEKEN NIEUWE LEERLINGEN | HERINSCHRIJVING |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

Klik voor meer info op de buttons

Damiaanhamburgers


2MWa onder leiding van hun klassenleraar meneer Braem wou proberen om 500 broodjes-hamburgers aan de man te brengen op vrijdagnamiddag 31 januari. De opbrengst gaat integraal naar de Damiaanactie.

Hier en daar werd getwijfeld of het wel mogelijk was om in een korte tijd zoveel hamburgers te bakken en te verkopen. Dat was echter zonder de bakkunsten van meneer Braem en zijn enthousiaste klas gerekend.#

Een heuse campagne met affiches en een spandoek aan de balkonklas was het startschot. Donderdagavond werden de hamburgers voorgebakken in de keuken; leerlingen van 2MWa lieten vele tranen bij het snijden van kilo’s ajuin … Vrijdagmiddag liep het hamburgerkraam als een trein.  Leerlingen-bakkers zorgden voor heerlijke warme burgers. Andere leerlingen bedienden de klanten op hun wenken: met mosterd, met mayonaise, met ketchup of … full option.

De leerlingen stonden geduldig in de rij, betaalden 3 euro en zoals hierboven al vermeld, om12.45 uur was alles uitverkocht.

Een dikke proficiat voor de initiatiefnemers en in naam van de Damiaanactie: hartelijk dankjewel!

Halve dodentocht

Na een erg drukke Damiaanactiecampagne staat er nu nog één activiteit op het programma. De bedevaart van Sint-Niklaas naar Tremelo op 8 februari  Te voet, 51 km (!),  naar de geboorteplaats van Damiaan.

De 40 moedige stappers wandelen eerst naar de kathedraal in Mechelen. Daar worden ze gezegend bij het Damiaanbeeld in de kerk.

Ze vertrekken om 6 uur aan het College en hopen een etmaal later Tremelo te bereiken. Alle stappers worden voor 40 euro gesponsord.

Uiteraard houden we u op de hoogte van dit exploot!

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 
Uitstap PER- en LOC-leden
 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?