zoeken  
    BINNENBRENGEN HUURBOEKEN & LOCKERSLEUTEL | COLLEGE INFO nr. 4 | BESTELLEN SCHOOLBOEKEN NIEUWE LEERLINGEN | HERINSCHRIJVING |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

Klik voor meer info op de buttons

Damiaanactie!


Dit jaar focust de Damiaanactie op Nicaragua. Berglepra en tuberculose vormen in dat Midden-Amerikaanse land nog steeds een vreselijke bedreiging. De campagnefilm toont de aanpak van de Damiaanactie. Samen met lokale dokters en hulpverleners gaat men de strijd aan met de ziekten. Reïntegratie in de maatschappij komt ook aan bod.#

Voor twaalf jaar brachten een leerkracht en een leerling van onze school een bezoek aan de projecten van de Damiaanactie in Bangladesh. Hun getuigenis voor alle leerlingen van onze school was  beklijvend. Met de hele school (basis en secundair) hebben we ons de voorbije jaren in januari achter de Damiaanactie gezet. Het resultaat overtrof de verwachtingen.

In 2003 organiseerden we in onze Collegekerk de concerten

‘Gospels voor Damiaan’ met Lea Gilmore. Het waren topmomenten van sfeer en solidariteit!

Informatiesessies of/en aandacht in een les zorgen ervoor dat het verhaal van de Damiaanactie 2013  en de stiftenverkoop bij iedereen op onze school bekend in de oren klinkt.

We kiezen voor een volgehouden engagement voor de Damiaanactie. We willen daarom met de gehele school de stiftenverkoop ten voordele van de Damiaanactie ondersteunen.

De koppeling van informatie en bewustmaking én daadwerkelijke steun voor zij die het minder goed hebben, kleurt mee ons pedagogisch project. We durven dan ook op uw sympathie rekenen en danken iedereen nu reeds voor de medewerking.

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 

 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?