zoeken  
    SCHOOLREGLEMENT 2018-2019 | INSCHRIJVEN OUD-LEERLINGENDAG ZATERDAG 20 OKTOBER 2018 |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

3de trim. start onder zalig lentezonnetje!


Heel veel leerlingen van het zesde jaar gingen op eindreis. De erg uitgebreide groep Italiëreizigers blikken terug op een schitterende reis: culturele highlights, maar vooral keiveel sfeer. De Griekenlandreis was eveneens succesvol: een rondreis langs alle culturele toppers samen met leeftijdsgenoten als afsluiting van je humaniora blijft een succesformule.#

Maar ondertussen zijn we dus opnieuw gestart. In gestrekte draf wordt niet gedraald om de geplande leerstof aan te bieden. Stilaan naderen ook de deadlines voor eindwerken. De Skairoshow en Indigovoorstelling komen ook  dichterbij. Eerstdaags worden de ontwerpen van de examenroosters voorgesteld … het zal snel juni (en examens) zijn.

Op 8 en 10 mei organiseren we onze openschooldagen. Info voor alle zesdeklassers op vrijdagavond 8 mei om 19.30 uur in de feestzaal van de school. Niet te missen voor elkeen die wil horen en zien hoe we als een hecht team onze eerstejaars op het collegespoor zetten: Info van leerkrachten, directie, ouders en leerlingen, een rondleiding, … een gevuld programma. Op anderhalf uur alle info om daarna te beslissen of je al dan niet volgend jaar op onze schoolbanken zit. Er is geen inschrijvingsstop in ons eerste jaar.

De schoolkalender is in de meimaand nog stevig gevuld met uitstappen naar bijv. Canterbury en de Ieperse frontstreek; er staan nog infomomenten over mediawijs gebruik van nieuwe media, bloeddonatie en kernfusie en het energievraagstuk op het programma enz.

We wensen aan alle leerlingen een flinke portie enthousiasme en wilskracht om er stevig in te vliegen zodat ze eind juni met een goed rapport in de hand de zomervakantie kunnen aanvangen.

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 
Oud-leerlingendag SJKS
 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?