zoeken  
    SCHOOLREGLEMENT 2018-2019 | INSCHRIJVEN OUD-LEERLINGENDAG ZATERDAG 20 OKTOBER 2018 |

SJKS - Talent & kwaliteit, hand in hand!

100 DAGEN- KLEURRIJK en SFEERVOL


Deze morgen was iedereen op de afspraak voor het gezamenlijke ontbijt. Daarna stonden twee stand-up-comedians geprogrammeerd in de feestzaal. Hun optreden – vooral hun improvisatietalent- viel in de smaak. De klasfoto’s in bijzondere outfit konden niet genomen worden op het grasveld. Daarvoor was het weer echt te guur. Het podium in de feestzaal was een goed alternatief.#

 

Tijdens de middagpauze trok het bonte gezelschap naar de speelplaats. Vlaamse schlagers en stevige beat zorgden voor ambiance – ondanks de regen. De smurfenbende was erg actief. Zij dansten een rondje omheen hun leraar aardrijkskunde. De Mario’s met gocart  slalomden doorheen  de deinende, kleurrijke bende.

 

Om 13.30 uur schoven de feestvierders en de pensioengangers aan in de Calfac voor een middagmaal. Hier en daar sloeg de vermoeidheid omwille van de te korte nacht toe. Warme Calfac, warm middagmaal, weinig geslapen,… lastig moment. Veel tijd voor een hazenslaapje was er niet. Op naar de show dan. En dat werd een voltreffer: directie 2 zoekt directie 3. Met een stevige knipoog naar K2 zoekt K3 werden de directeurs Buytaert en Van Royen in de juryrol geduwd en zochten ze mee naar een derde directeur. Na een lange selectie waren ‘vier sterke kandidaten’ weerhouden.

 

Niet alleen de directeurs werden prima geparodieerd, ook de leerkrachten die solliciteerden werken raak getypeerd tot jolijt van een zaal zesdes en vijfdes. De show besloot met de meezinger 10000 luchtballonnen en applaus op alle banken.

 

Grote pluim voor  de creatieve organisatoren, performers en presentatoren en imitatoren!

 

Tussendoor hadden de laatstejaars ook nog een attentie klaar voor de leerkrachten waar ze les van kregen in de voorbije jaren. Een fijn gebaar.

 

Een toffe groep, die zesdejaars.

 

Fijne groep leerkrachten, die zesdes: zij leidden alles in goede banen.

Kleuterschool
Lagere school
Internaat

 

Vandaag

 
Voor 4ECab,4SPWa,4HW en 4WB naar auteurslezing van Karen Dierickx in de stadsbib 1ste en 2de lesuur in kader van Lettergebroed
Zwemmen voor 1Sa en 2MWSc
Rapport 1 voor 3de graad
Bezoek kringloop- en wereldwinkel voor 2Lb

 
Schoolrestaurant
Menu secundair - uitleg
College Info
IC Hou
SJKS-Knack

 

Creatief-actief


Toneel 
Skairo 
Flanders Boys Choir
 
 

Ligging

Hoe bereik je ons?